joi, 19 mai 2011

Puls




Pacientii par a fi suspecti de o forma rara de schizofrenie,paranoid halucinatorie:astefel sufera mutatii cu un delir bizar,halucinand incongruent.Cu o gandire confuza si o percepere a unor voci au dus la inrautatirea adaptarii pacientiilor,noului habitat,incat furia necontrolabila ajunge la extrema cauzand daune atat fizice,cat si psihice.Tratamentul intens si injectiile calmante au dat gres,evadand printre degete,iar situatia luase o intorsatura proasta.
Pare-se ca acestia sufera de o dementa acuta,dar contagioasa,care-i face deosebit de puternici.Tulburarile emotionale nu mai exista atunci cand furia depaseste orice nivel pulsional.Infatisarea lor se schimba,odata cu aparitia caracterului criminal,dezumanizandu-i.


Data:13.02.2013


                               Doctor:Andrescu Mircea


                    STRICT SECRET


                     Comandamentul SRI:Constantin Lup




                          *
Stateam toti sase pe pista de aterizare a avioanelor de lupta romanesti.Asfaltul sclipea sub lacrimile solare,emanand un puternic miros de kerosen.Mi-am aprins o tigara si am privit in zare,la copacii leganati in vant si la norii care zburdau ca niste miei pe cerul albastru.Era cald,exagerat de cald,ne topeam in noile uniforme si asteptam cu fruntea brazdata de transpiratie prafuita de ordinul acela,nenorocit.Viata de seuristi,ne schimbasera viata,eram trimisi dupa fiecare coltisor al orasului,sa restabilim ordinea publica,sa arestam,sa lovim si chiar sa ucidem[daca era cazul],insa eram si salvatori de vieti.Eram un echipaj secret de interventie.
MI-am stins rapid tigara,zdrobind-o sub bocancii grei,la venirea comandantului aerodromului si ne-am imbarcat in BTR-152,un automobil blindat,cu 6 roti.Fratele meu pornise motorul incalzit intre placile de fier;masina colinda straziile C. Turzii,mentinand aceeasi viteza cu celelalte masini si urmarind din interiorul ei,infractiuni.Eram Serviciul de Securitate Wolkenbrand,aveam cinci membri in componenta,fiecare fiind specializat intr-un anumit domeniu.Locotenentul meu,Radu Ciomoioaga era specialist in domeniul aeronavelor,sergentul si fratele meu,Daniel era lunetistul echipei,caporalul Laurentiu Dongaru era mecanicul auto,omul care repara orice,caporalul Mihai Coja era tipul soldatului care se ocupa de transmisiuni,emitatoare radio si camere video,soldatul Alin Mogosoaia,medic chirurg,salvatorul echipei si eu capitan Cristian Alexa,ma ocupam cu interventia si tacticile de lupta.






              SPITALUL DE BOLI MENTALE "LUT"


Pacientii par ca au luat-o razna,fiind posedati de o violenta demonica,ceea ce-i transforma in niste creaturi hidoase.Adrenalina pura ii face deosebit de puternici,permitandu-i sa faca ravagii extreme.Oamenii deveniti monstri,sunt oameni,ucigand oameni!Aceasta boala,o numim X-5 si este extrem de contagioasa,incat e apta de a concentra o singura celula,astfel raul se dezlantuie,iar odata ce vor simti gustul metalic al sangelui uman,adio...
X-5 era un experiment,care presupunea regenerarea tuturor organelor vitale.Ceva nu functionase cumne-am propus si s-a transformat intr-o boala,care regreseaza aspectul uman,in niste mutatii.X-5 a fost cea mai uluitoare interventie asupra psihicului uman,facilitand regresia pacientiilor la o stare anterioara,unde subiectii gandesc doar la supravietuire,ratiunea si etica pierind,metamorfozandu-i in fiare,capabile de auto-vindecare sau chiar crima.


Data:30.04.2013
                                  Doctor:Vasilache Dorin






                     STRICT SECRET


Pacientii deveniti acummutanti,si-au imprastiat urmele,inafara sanatoriului.Trupele noastre sunt rugate sa incerce sa imobilizeze creaturile,insa aveti grija,feriti-va de nopti,feriti-va si de lumina noptii.Astfel creaturile,de zece feluri se impart in:


1.CUTITARUL-creatura care se deplaseaza pe niste bucati din inox,membrele fiindu-i arme letale.Se deplaseaza ca un paianjen,speriindu-si victima cu zgomotul metalic.Nu poti sa interactionezi uman cu ei.Umbla in haite.


2.MORSA-creatura lipsita de mandibula,avand gura ventuza,sugand maruntaiele victimei sale;prezent doar pe malurile Ariesului sau ale Racosei.De altfel ii lipsesc si picioarele,deplasandu-se cu ajutorul unei cozi.


3.PIROMANUS-sunt siamenzi care au puterea de a incendia totul in cale,cu ajutorul bratelor sale.Au o singura inima,dar uciderea lor este aproape imposibila.


4.TARANTULLA-un corp aparent mort,purtat in fata de opt picioare,gura sa este la nivelul pelvisului celui strangulai in brate.Tese un soi de panza,asemanatoare cu vata sticlata.Inainte de a-si ucide prada,o tortureaza din placere,invelind-o intr-o pojghita toxica care-i arde tesuturile,apoi o devoreaza.


5.SIRINGI-fost dependent de droguri,acest om spinos,iti injecteaza moartea prin siringile cu cianura de pe spate-i;cand ramana fara siringi,moare la fel ca o albina,iar sangele sau,gazos este toxic.Este des intalnit in locurile pline de umezeala;fiind orb,se ia dupa mirosul uman[sange,urina,sudoare].


6.RATTUS-creatura invelita-ntr-o crusta metalica,ca o omoda,iar pe spate dominand bratele sale,din lanturi groase si carlige.Poreclit si cartita,iasa din pamant sfartecand picioarele si corpul victimei,tragand-o cu el.


7.CAP-DE-CIOCAN-monstru solid,atacand cu capul.Pieptul si partea frontala a capului sunt invelite cu bucati de plumb.Loveste victima pana o ucide,apoi ii consuma doar maruntaiele si sangele,fiind lipsita de buze.


8.SEMN-ucigas cu mitraliera M2,instalata pe spate,animal bazat pe simturi canine,simtand frica victimei;lipsit de ochi.


9.SILENTIUM-unul dintre cei mai groaznici monstrii.Avand o lanterna imensa in loc de fata,burta sa folosindu-i pe post de gura;atragandu-si prada cu bratele groase inspre falcile sale,acide.Prezent in locurile abandonate si extrem de intunecate,dandu-ti seama de prezenta acestuia,dupa mirosul exagerat de hoit.


10.IZOLATIO-creatura spanzurata de tavanul cladirilor,cuprinsi de igrasie sau stropiti cu sange,avansand cu ajutorul unor clesti fixati in tencuiala,sufocand cu bratele tepoase sau muscandu-te de gat.


                 Comandamentul SRI:Constantin Lup




GRAD:Capitan Cristian Alexa/ARMA:FN SCAR
GRAD:Locotenent Radu Ciomoioaga/ARMA:AK-107
GRAD:Sergent Daniel Alexa/ARMA:Dragunov
GRAD:Caporal Laurentiu Dongaru/ARMA:Stoner 63
GRAD:Caporal Mihai Coja/ARMA:SPAS-12
GRAD:Soldat Alin Mogosoaia/ARMA:MP5